Düğün planınız her cihazda sizinle.
Google ya da Apple hesabınızla giriş yapın; planınız hesabınıza kaydedilir ve telefon, tablet, bilgisayar — hangi cihazdan girerseniz girin aynı yerden devam edersiniz.
Yalnız adınız, e-postanız ve profil fotoğrafınız alınır. Verilerinizi istediğiniz an hesap ayarlarından tamamen silebilirsiniz.